Людська халатність, що переростає у транспортний колапс. Саме так можна охарактеризувати рух рівненських маршруток. На не дотримання ними графіку руху все частіше лунають скарги. Причину невдоволення рівнян дізнавались наші журналісти.

Найбільш людні та найбільш небезпечні місця Рівного у період пандемії – зупинки громадського транспорту. Міські жителі, не зважаючи на епідеміологічну ситуацію, чекають на транспорт у натовпі. Комусь на зупинці стояти доводиться десять хвилин, а комусь - всі п'ятдесят.

Також рівняни скаржаться і на рух маршруток у вечірній час. Деякі з них змушені пересуватись містом пішки.

У міському управлінні транспорту та зв'язку про скарги рівнян на незручності пересування містом маршрутними таксі знають, та готові вжити жорстких заходів щодо деяких перевізників.

До причин незадовільного руху маршруток міські чиновники відносять нестачу кадрів та поганий технічний стан транспортного парку

В управлінні транспорту сподіваються, що перевізники покращать свою роботу та роботу своїх водіїв, адже, за словами посадовців, розірвання договору призведе до тимчасового погіршення руху одразу на декількох маршрутах. А поки чиновники намагаються вирішити ситуацію, питання про пересування рівнян містом залишається відкритим. 

Читайте також: Управління транспорту Рівненської міськради видало попередження перевізникам 65-го маршруту