Наштрикнулася на ніж, який тримав у руках її 3-річний син. Саме так пояснила отримане ножове поранення 28-річна рівнянка. Яка собі ж і викликала швидку. Медики приїхали відразу. Проте у телефонній розмові, крім лайки та криків чоловіка, розібрати бодай щось лікарям було важко. Детальніше розповість Ольга Мосійчук.

Крики "приїжджайте швидше", лайка та інші нецензурні вислови. Це все упродовж 3 хвилин довелося вислухати диспетчерам швидкої перш ніж дізнатися кому саме потрібна допомога. А потребувала її мешканка однієї із квартир, що на вулиці Макарова.

Зараз жінка почувається уже краще. І загрози її життю - немає. Як саме поранилася, лікарям розповіла, наштрикнулася на ніж, який тримав у руках її син. Втім, чому небезпечна іграшка опинилася у дитини, пояснити не захотіла.

Не відкрили нам і за адресою де проживає жінка.

Біля дверей бачимо коляску та дитячі іграшки. Сусіди не на камеру розповідають, чоловік зловживає спиртними напоями. Втім, щось більше говорити бояться.

У той день чоловік також перебував у стані алкогольного спяніння. А закривавлену жінку побачив, розповідають у поліції, коли зайшов на кухню.

Допоки мати у лікарні, кажуть сусіди, 3-річний хлопчик перебуває у бабусі. До слова, перед декретом, потерпіла працювала нянею у закладі дошкільної освіти №40. 

Читайте також: У Рівному поліцейські вилучили 906 пляшок сурогатного алкоголю