В Олександрійському ліцеї вчителька, пояснюючи матеріал, залізла на парту. Таким чином педагог прагнула сконцентрувати увагу на собі та темі уроку. Учні зафіксували цей момент на відео та опублікували в мережі. Самі ж діти від такого викладання предмету в захваті. А педколектив ліцею до такого вже звик. Побачити диво-урок поїхала і наша Яна Євтушок.

Це відео опублікували в мережі інтернет учні Олександрійського ліцею. На кадрах видно, як вчителька залізла на парту та читає вірш. Таким чином, пані Валентина викладає зарубіжну літературу вже не вперше.

Додає, прагнула закцентувати увагу учнів на собі та темі. Оскільки, таким чином вони краще засвоюють матеріал. Свою майстерність педагог продемонструвала і нам.

З педагогічної точки зору директор ліцею вважає такий метод викладання доцільним. Оскільки, теперішнє покоління дітей важко сприймає матеріал. До того ж, це не суперечить ніяким нормам.

Колега Валентини Ткачук також викладає зарубіжну літературу в Олександрійському ліцеї. Каже, ніколи не була в неї на уроках. Тож, коли побачила відео - здивувалась, адже на своїх уроках застосовує інші методи - мультимедійні.

Самі ж учні від такого викладання предмету в захваті, каже педколектив. Хоча є й одиниці тих, хто це засуджує. Так чи інакше, якщо такий метод зацікавить дитину взяти книгу до рук, то чому б його не використати. 

Читайте також: То є, то немає: рівняни скаржаться на роботу 65 маршрутки