Поезія переросла у реп. В Україні запустили мистецький челендж під назвою «Слово, чому ти не твердая криця?», присвяченого 150-річчю Лесі Українки. Відтак, школярі Рівненщини почали відтворювати вірші Лесі Українки у незвичній формі. Ілля Томашевський розповість більше.

Цей ролик школярі з Рівного записали в рамках всеукраїнськього Арт-челенджу до 150-річчя Лесі Українки. Однією із номінацій є «Реп-Біографія» поетеси. Тож, як тільки хлопці дізналися про можливість, об'єднали свої таланти.

Хлопці зізнають, що свторення відео зайняло не багато часу. А проблеми виникли лише під час запису, але і з цим школярі справилися.

Така незвична подача розповіді про видатну поетесу здивувала усіх і відео почало швидко набирати переглядів, чого підлітки навіть неочікували.

На разі відео набрало понад 10 тисяч переглядів. Проте, чи малих зусиль до цього успіху приклала Ірина. Дівчини немає у кадрі, але текст написаний нею.

У межах челенджу подібні відео, про складну долю поетеси, почали записувати школярі усієї області і не тільки. Але ж хто в решті-решт здобуде перемогу дізнаємося зовсім скоро.

Читайте також: У Рівному вшанували пам’ять Олени Теліги