А ми продовжуємо нашу традиційну п'ятничну рубрику з огляду найцікавіших політичних новин тижня, що минає. Олександр Туз вже готовий розповісти більше.

Критична ситуація з сніговими заметами ось уже два тижні не дає спокійно спати міським та обласним керівникам. Особливо тяжко боролися з негодою в обласному центрі. Окрім звичних проблем з пробками у Рівному додався ще й сніг, що зробило водіння у такій ситуації просто неможливим.

Турбувало рівнян цього тижня і невчасний вивіз сміття. У деяких районах міста контейнери були переповнені і стояли ось такими більше тижня. Нагадаємо, декілька тижнів тому саме керівників міськшеу та КАТП 1728 змінили. Нові очільники схоже зіткнулися з колосальними проблемами. І явно не очікували на такий розвиток подій.

Цього тижня відбулася також колегія облдержадміністрації. Не проста, а з залученням голів ОТГ. Серед низки питань порядку денного присутні вирішили дізнатися, коли ж таки в області почнеться вакцинування? А коли буде поки невідомо. До слова, Україна залишилась єдиною країною в Європі, де ще досі не почали вакцинувати людей від коронавірусу.

Сподіваємся, що вакцинувати населення як в Україні, так і на Рівненщині, таки почнуть. Так само, як і вчасно та якісно розчищати дороги у місті. 

Читайте також: У Рівному комунальники приписами попереджують про небезпеку бурульок