На ньому медиків вчили відточувати майстерність надання медпослуг. Зокрема, йшлося про розбудову сервісу в медичному закладі. Нагадаємо, наразі Рівненщина входить в нову систему фінансування охорони здоров'я. Чого вчили лікарів - дізнавалась наша Яна Євтушок.

У Рівному відбувся воркшоп для менеджерів обласної клінічної лікарні. Мета заходу - навчити команду медиків мислити стратегічно та рамками проєкту. Відтак, це дасть можливість підняти рівень практичних та теоретичних навичок управлінців закладу.

Ініціатором проведення подібного тренінгу в Рівненській обласній лікарні є адміністрація закладу. Директор комунального підприємства Віктор Ткач переконує, наразі в пріоритеті розробити план розвитку лікарні.

Зокрема, йшлося про розбудову сервісу в медичному закладі. Фахівці наголошують, важливим є не лише надання якісних послуг пацієнтам, а й висока конкурентноспроможність між лікарнями. Оскільки бачення в такому розрізі, дасть можливість покращити умови надання медичної послуги.

Наразі Рівненщина входить в нову систему фінансування охорони здоров'я. Варто зазначити, що подібний цикл навчання розпочинається не лише з управлінських кадрів. Кожен учасник лікувального процесу повинен знати сучасні стратегії визначення проблеми, як і шляхи її вирішення.

До слова, на майстер-класі були присутні 25 представників менеджерської команди. А саме директор закладу, заступники, завідувачі відділеннями та лікарі. Захід розрахований на 2 дні. 

Читайте також: За минулий тиждень у Рівному виявили два випадки грипу