Небезпека згори. Напередодні у одному з дворів Рівного, величезна льодова брила при падінні потрощила припаркований там автомобіль. Впала вона з даху п’ятиповерхового будинку, на заднє скло автівки. Також, з даху багатоповерхівки, снігова глиба впала на мешканку того ж будинку. Тож, чи безпечно ходити вулицями Рівного, дізнавалися наші журналісти.

У Рівному льодяна буруля впала з даху п'ятиповерхового будинку на припарковиний у дворі легковик. Від удару вона розбила заднє скло та пом’яла дах автівки. Власник автівки не охоче спілкувався на камеру, але факт підтвредив.

У цьому дворі, також постраждала жінка від падіння снігової глиби. Та і з нею нам не вдалося поспілкуватися. Проінспектували місто. На частині будинків снігова брила ось ось впаде з дахів.

Також люди кажуть, що прямо бояться летальних наслідків від падіння таких буруль.

В управлінні житлово-комунального господарства кажуть, що це не зовсім їхня робота.

Тому, аби уникнути небажаних наслідків, слід бути обережним проходячи біля будинків на дахах, яких утворилися великі нагромадження льоду та снігу. А також усім, чий будинок не перебуває у власності житлово-комунального господарства, вчасно прибирати наслідки негоди.

Читайте також: На Рівненщині бабуся та онука отруїлися чадним газом