Рівне потопає у смітті. У різних частинах міст сміттєві баки переповнені. Непотріб валяється усюди. А все через негоду. Комунальники кажуть - не можуть дістатись до контейнерів бо нерозчищений проїзд. Просять це зробити мешканців будинків. Катерина Савченко розповість більше.

Сміттєві баки не резинові. Чи не по усьому місту нині однакова картина. Побутове сміття не вміщається у баки, тож людям не залишається нічого іншого, як складати його на купу поруч.

Тварини та птахи розтягують сміття у різні боки. Така картина і на вулиці Макарова. І на Петра Могили, Євгена Коновальця. Соціальні мережі вибухають від кількості одноманітних світлин у різних районах міста. Хтось захищає комунальників, адже на власні очі бачили як багатотонний транспорт застрягає у заметах.

Інші рівняни вважають, що це лише відмовки. Віталій мешкає у багатоповерхівці на вулиці Гетьмана Полуботка. Самотужки взявся за лопату, розчищає подвіря. Каже сміттєвозів тут не бачив вже щонайменше тиждень.

В таких погодніх умовах працювати надскладно, говорить водій сміттєвоза із 40-ка річним стажем Олександр Панчук.

Натомість новопризначений керівник КАТП 1728 Сергій Марчук говорить, вивозити сміття вчасно могли б, якби малу змогу дістатися сміттєвих майданчиків. У дворах багатоповерхівок. З цим складніше.

Тож просять рівнян потерпіти. Обіцяють залучати додаткові трактори та техніку з міськшеу. Сміття планують забрати з дворів раніше, аніж зійде сніг. 

Читайте також: Новоспечений начальник КАТП-1728 пояснив, чому у Рівному невчасно вивозиться сміття. Каже, причина - в паркуванні