Черговий тарифний майдан зібрався у Рівному. Щоправда цього разу протестувальників було менше, ніж минулі рази. Люди вимагають від органів центральної влади припинити геноцид українського народу та зменшити ціни на комунальні послуги. Павло Невесенко розповість більше у сюжеті.

Субота 13 лютого, у центрі Рівного збирається невелика кількість людей на тарифний майдан. Через негоду та температуру -12 на Майдані незалежності зібралося небагато людей.

І протестуючі вирушили у бік вулиці Симона Петлюри.

Втім назвати Народний дім у Рівному теплим місцем важко. Вже 4 роки приміщення не отоплюється. Різноманітні націоналістичні організації, які мають тут приміщення через холод не можуть проводити свою діяльність.

У актовому залі народного дому теж холодно. Усі протестуючі не скидають верхній одяг. Хоча виступи координаторів та активістів роблять віче більш гарячим.

Більшість з мітингуючих пенсіонери. Люди хочуть, аби влада почула їхні вимоги і знизила ціни у платіжках за комуналку.

Пенсіонерка Ганна Кривко не пропустила жодного тарифного майдану у Рівному. Нарікає на владу та олігархів, які знущаються над народом та не приховує своїх емоцій.

Якщо вимоги людей з тарифного майдану не почують, вони готові вдатися до більш радикальних дій.

Наступний тарифний майдан у Рівному відбудеться в кінці лютого на початку березня. Втім, як розповідають координатори майдану, на цей раз збиратимуть людей у будні дні.

Читайте також: На Рівненщині внаслідок сильних снігопадів зріс попит на снігові лопати