Джерело: Національна поліція Рівненської області
Сьогодні, 13 лютого, на спецлінію 102 звернувся чоловік, що по дорозі до пологового будинку із вагітною дружиною його авто застрягло у заметі між селами Осова та Нивецьк колишнього Дубровицького району.

Поліцейські оперативно прибули на місце події і, аби не гаяти часу, доставили службовим транспортним засобом 27-річну вагітну до медзакладу.

Крім того, повідомлення, що 62-річний житель селища Зарічне потребує допомоги, надійшло і до відділення №2 Вараського районного відділу поліції. Як з’ясували поліцейські, чоловік - обмежений у пересуванні, а через снігові замети не може вийти з будинку. Екіпаж групи реагування патрульної поліції одразу прибув на виклик. Правоохоронці забезпечили доступ до помешкання чоловіка та розчистили подвір’я. Чоловік подякував за допомогу працівникам поліції, адже опинився у скрутному становищі та змушений був звернутися на спецлінію 102.

Не зміг вибратися зі снігового замету на автодорозі неподалік села Бриків і роторний снігоочищувач. На допомогу йому приїхав поліцейський БТР.

Поліцейські продовжують нести службу у посиленому режимі та закликають громадян утриматися без нагальної потреби від поїздок, а у разі виникнення надзвичайних ситуацій чи непередбачуваних обставин телефонувати у екстрені служби за номерами 101 або 102.

Читайте також: На Рівненщині у сніговий полон потрапили 9 автомобілів та 23 людини