Приголомшиве відео з камер відеоспостереження з'явилося сьогодні в інтернеті. Напередодні у соцмережах мами постраждалих дітей вже публікували фото синців на руках та шиї на власних дітях після відвідин цього стоматолога. На захист лікаря тоді встало чимало батьків та навіть ті, діті котрих, як виявилося згодом, опинилися у руках горе-лікаря. Ми просимо забрати від екранів Ваших телевізорів дітей та особливо вразливих людей, адже наступні кадри мають сцени насилля.

На перший погляд звичайний візит до стоматолога. Лікар та ассистент намагаються втримати у кріслі маленького пацієнта. Однак, те що відбувається далі неможливо пояснити словами.

У кріслі стоматолога 5-річний Максим. У його мами нині тремтяться руки, жінка дізналась про відео, що шириться мережею від знайомих. Та ніяк не очікувала, що це її син.

Нині жінка почувається винною перед Максимом, однак син не скаржився їй, тож допускає дитину ще й сильно налякали.

На відео і донька Катерина Мороченець. Улянці тут 3 роки. Стоматолог трусить дитину, силоміць утримує на руках. Дівчинка має інвалідність, боїться лікарів через перенесені раніше хірургічні втручання. Однак, стоматолог вмотивовано попросив маму вийти з кабінету, розповідає жінка.

Напередодні у соціальних мережах зявилися фотографії дітей, що теж постраждали від горе лікаря. Батьки звернулися по поліції. Одна дитина мала гнійну рану губи, інша синці на руках та шиї. Триває досудове розслідування та на відео, що зявилося сьогодні поліцейські теж реагуватимуть.

Стоматолог у якої лікувалися ці діти - Інна Кравчук. З журналістами спілкуватися вона не захотіла. Адвокат лікарки теж не надто говіркий.

Інна Кравчук віднедавна відкрила власну справу. До цього 4 роки працювала у іншій стоматологічній клініці, звідки її звільнили.

Зі слідством стоматолог Інна Кравчук співпрацює. А от батьки постраждалих дітей налаштовані рішуче. Вони обєднуються та вже мають адвоката. Тож кількість заяв до поліції може зрости.

Читайте також: У центрі Рівного на чоловіка накинувся пес