Сніговий колапс наздогнав не лише водіїв, а й їхні автомобілі. Нагадаємо, негода вирує вже тиждень. Керманичі змушені щоранку буквально відкопувати свої автівки. Деякі навіть не справляються власноруч і просять допомоги в інших людей. Останні кажуть, не були готові до таких значних опадів. Втім, не мають іншого вибору. Яна Євтушок продовжить.

Рівнянин Кирило має власну автівку. Щоранку хлопець змушений її відкопувати від снігових заметів, оскільки негода не вщухає вже майже тиждень. Каже, витрачає на це близько години часу. Тож виїжджає кудись лише при потребі. Зокрема, нарікає на роботу комунальних служб, адже невдоволений темпами очищення Рівного від снігу.

Наразі, така проблема торкається майже кожного керманича обласного центру. Водії виходять з ситуації, як вміють. Одні залучають до цього навіть дітей

Інші, будучи у відчаї, розуміють, що відкопувати автівку маленькою лопатою - погана ідея

Рівняни скаржаться, що вулиці міста буквально завалені снігом. Виїхати машинами з двору - неможливо. Просять звернути увагу на те, що пожежні та швидкі не зможуть добратися до деяких вулиць.

А от дітям яких, попросили батьки почистити автомобіль від снігу - вочевидь, це навіть в задоволення.

До слова, у Рівному люди досі продовжують боротися з негодою.

Читайте також: На Рівненщині у снігових заметах загрузли карети швидкої допомоги