Театральний перфоменс, незаконне будівництво, бюджет та дитячий садок. У Рівному відбулося чергове пленарне засідання сесії міської ради. Близько 300-сот запитань розглянули місцеві обранці. З перервами продовжували роботу майже 7 годин. За цей час у сесійній залі можна було побачити багато цікавого - депутатку-модель, депутатку з ноутбуком та футбольну воду. З подробицями - Павло Невесенко.

"Весь світ – театр. В ньому жінки, чоловіки – усі актори". Ця всесвітньо відома фраза англійського драматурга Вільяма Шекспіра найкраще підходить до опису сьогоднішнього засідання міськради. На початку до трибуни виходить директор Рівненського Драмтеатру та Депутат обласної ради Володимир Петрів. Говорить про хаотичну забудову у місті та просить міських обранців написати звернення до кабміну, про відновлення проведення перевірок дабі.

Не дивлячись на усі театральні заслуги Володимира Петріва не він став головною зіркою засідання. Ця місія дісталась депутатці Рівненської райради, колишній учасниці конкурсу краси перлина Рівного, Олені Поліщук.

Дісталось від експресивного спітчу Олени Поліщук і Віктору Шакирзяну.

Такий театральний перфоменс депутатки райради оцінив і міський голова Рівного Олнександр Третяк.

Від справ театральних та акторських, міські обранці перейшли до багатостраждального дитсадка на вулиці Євгена Коновальця. І таки проголосували за виділення 7 мільйонів гривень на будівництво. Кошти візьмуть з резерву міського бюджету.

Більшість питань у порядку денному були земельними. Зокрема депутати не дали в оренду на 10 років землю забудовнику В’ячеславу Кочубею. Він пов’язаний з великою кількістю скандально відомих компаній. На сесію прийшли мешканці будинку по вулиці Небесної сотні, яких за їхніми словами провів навколо пальця цей забудовник.

А ще було чимало цікавих моментів у сесійній залі. Зокрема поки депутат Павло Алєксєвич, чи то молився чи то роздумував над голосуванням, його колега по партії Наталія Майорова, встигала і голосувати і поклацати свій ноутбук. А під час гарячих дискусій та в перервах від голосувань обранці вперше охолоджувались водою із футбольною назвою "Верес".

Читайте також: Сесія міської ради від 11.02.2021 (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)