Вона живе співами та мріє про велику сцену. Володарка надпотужного голосу, професійна співачка, рівнянка Юлія Тимочко віднедавна ще й учасниця шоу "Голос країни". Після феєричного виступу на сліпих прослуховуннях до Юлії обернулося усі четверо зіркових тренерів. Чому Юлія обрала Тіну Кароль, що надихає співачку та про що вона мріє - дізнавалась Катерина Савченко.

Людина, яка живе сценою. Талановита рівненська співачка Юлія Тимочко давно відома на Рівненщині та й за її межами. Виступала у різних куточках нашої країни та й за кордоном. Нині дівчина ще й викладає вокал. Обожнює музичні напрямки соул та джаз. А співати почала з раннього дитинства.

Тоді, у дитинстві Юлія зрозуміла, - співи стануть справою життя. Свій вибір вона зробила усвідомлено, батьки його завжди поважали. В 2013 році Юлія Тимочко вперше вирішила потрапити на проект Голос країни, однак ця спроба виявилася невдалою. І співачка про це не шкодує. Говорить усе сталося вчасно.

І от Юлія вже на сліпих прослуховуваннях на Голосі країни. Вона вразила своїм голосом глядачів та усіх чотирьох тренерів проекту.

Вибір пісні, каже співачка, став очевидним. Ця композиція давно в її репертуарі.

Юлія обрала у зіркові тренери Тіну Кароль. Напередодні дівчині приснився сон, що разом відомою співачкою вона на одній сцені. Та навіть без віщого сну, свій вибір не змінила б.

Нині триває активна підготовка до батлів, наступного етапу проекту. Тіну Кароль Юлія називає справжнім наставником.

Юлія має і свої авторські пісні, сподівається, що незабаром матиме можливість і їх заспівати на широкиийй загал.

Тож Юлія Тимочко нині впевнено рухається на шляху до втілення своєї заповітної мрії - стати співачкою світового рівня.

Читайте також: Жителів Рівненщини запрошують долучитись до акції "Велосипедом на роботу"