Напередодні свята вибір великий, у крамницях Рівного можна придбати все що завгодно, але милими іграшками чи "валентинками" сьогодні вже нікого не здивуєш. Усе ж хочеться подарувати щось особливе, неповторне, яке запам’ятається на довго та здивує близьку людину. Якщо ви досі ламаєте голову в пошуку оригінальних ідей – ми прийдемо вам на допомогу та розкриємо декілька секретних місць.

Студія масажу Оксани Радчук

У День Святого Валентина ви якнайкраще зможете підкреслити любов до коханої, проявивши турботу та подарувавши відчуття повного релаксу.

Це можливо лише зі Cтудією масажу Оксани Радчук, завітавши до якої, ви будете вражені величезним асортиментом послуг: лімфодренажні, лікувальні та глибокотканинні масажі всього тіла, косметичні, шоколадні та медові обгортування, різноманітні SPA-процедури, скрабування тіла, парафінотерапія, кінезіотейпування, різноманітні антицелюлітні комплекси і на додачу функція оздоровлення у фітобочці, яка включає в себе ще й ароматерапію.

Обираючи Cтудію масажу Оксани Радчук, можете не сумніватись у професіоналізмі дипломованих майстрів, які постійно підвищують рівень своєї кваліфікації та ставлять у пріоритет насамперед здоров’я клієнта.

Студія масажу Оксани Радчук – це місце, де ваша друга половинка зможе приділити час собі та своєму тілу, а також відчути справжнє задоволення, відновлення фізичних сил і душевний спокій. Цьому також сприятиме затишний інтер'єр з комфортними умовами, мелодійна музика та легкі аромати, які подарують райську насолоду.

Якщо хочете привітати коханих зі святом та покращити їхнє здоров’я, подарунковий сертифікат на масаж у Cтудії Оксани Радчук - це ідеальне рішення.

Як знайти студію у Рівному?

вул., Гур’єва, 11

Тел.: +38 (063) 630 30 20

А також можете відшукати у соцмережах:

Facebook: Студія масажу Оксани Радчук

Instagram: @studiya_masazhu_oksana_radchuk

Послуги лікаря-дерматолога, косметолога Мирослави Богданець

Що може бути краще, ніж здорова та сяюча шкіра обличчя! Як для представниць прекрасної половини людства, так і для чоловіків лікувальні та косметологічні процедури є затребуваними та можуть стати приємним, а, головне, бажаним подарунком на День Святого Валентина.

Особливо, якщо це сертифікат на послуги у лікаря-дерматолога та косметолога Мирослави Богданець.

Неймовірний дизайн, якість та краса подарункового сертифікату вже на етапі отримання тішитиме вашу обраницю. Ну і, звичайно, вразить різноманітністю послуг, які пропонує доктор Мирослава: процедури класичної та ін’єкційної косметології (мезотерапія, біоревіталізація), карбокситерапія, пілінг, лазерна епіляція, консультація з підбору домашнього догляду і не тільки.

Обираючи дермакосметолога Мирославу Богданець, можете не сумніватися у її професіоналізмі та компетентності, адже вона, як ніхто інший, знає, чого хоче ваша шкіра.

Запорукою здорової шкіри пацієнтів доктора Мирослави є комплексний підхід до вирішення дерматологічних чи естетичних питань, а основою роботи є насамперед покращення якості шкіри, антиейдж напрямок, робота над пігментацією, куперозом, лікування акне та інших дерматологічних захворювань.

Тому, якщо ви "за" любов до шкіри - просто довіртесь спеціалісту, який зробить свою роботу та підбере відповідний догляд, а ваш обранець чи обраниця будуть щасливі від результату.

Косметологічний центр Dr.Relina

вул. Степана Бандери, 49

тел.: +38 (068) 097 34 68

Instagram: @dr_myroslava

Магазин вишуканої білизни «Бікіні»

Нижня білизна для жінки – це не просто елемент одягу, а й спосіб розкриття її чуттєвості і сексуальності, яка надає відчуття неповторності та унікальності. Окрім цього, красива та зручна білизна – це один із найкращих подарунків до Дня закоханих.

Обрати вишуканий комплект, який підкреслить красу форм коханої, Вам допоможуть у магазині "Бікіні". Саме там ви знайдете різноманітний та якісний асортимент фірм польського та українського виробництва: Kinga, Ava, Atlantic, Kris Line, Anabel Arto, Marsana, Ellen, який неодмінно задовольнить будь-який смак, а також підійте для пишногрудих обраниць (в наявності є розміри E F G H).

У "Бікіні" представлені як сексуальні комплекти, корсети, вишукані мережевні бюстгальтери, так і зручна, якісна і коригуюча білизна, ба навіть купальники фірми Feba.

Зокрема, придбати подарунок для коханого зможуть і жінки. У наявності магазину є як стримані варіації, які оцінять прихильники класичного стилю в одязі, так і спортивні варіанти білизни, які сподобаються спортсменам або ж молодим парубкам.

До речі, для тих, хто має сумніви, що не зможе самостійно підібрати такий подарунок, у магазині на допомогу прийдуть компетентні консультанти, які з легкістю підкажуть, що потрібно саме вам.

Завітайте у магазин "Бікіні" за адресою: м. Рівне, ТРЦ "Чайка", вул. Гагаріна, 16.

Тел.: +380 (097) 290 45 74