Тепер його жертви бояться ходити вулицями міста, адже думають, що він буде мститися за свідчення проти нього. Нагадаємо, чоловіка підозрюють у тому, що він починаючи з 2013 року ґвалтував жінок у гідропарку, поруч із стадіоном «Авангард». Впіймати звинуваченого вдалося аж у серпні 2019 року при черговому нападі. Того ж року суд помістив його у СІЗО. Там він провів більше року. І вже у січні 2021 його випустили під цілодобовий домашній арешт.

Бив, душив та ґвалтував. Так розповідають жертви, про чоловіка, який упродовж 6-ти років "полював" на жінок у Рівненському гідропраку. Відомо, що на своє полювання чоловік виходив у темну пору доби. У 2019 році, за черговою спробою напасти, його затримали та посадили у СІЗО. І вже у січні цього року, суд відпустив потенційного ґвалтівника під домашній арешт. Одна з потерпілих Ольга, погодилася розповісти про напад на неї, але за умови, що не буде видно її обличчя.

Додає, що погоджувалася з усіма вказівками зловмисника, адже боялася за своє життя. Ба, більше навіть пропонувала йому гроші, але відмовився, повторюючи лиш одне- "Мовчи і будеш жити". А це вже Анна, ще одна жертва звинуваченого у зґвалтуванні. Розповідає, що на неї напали перед мостом у Гідропарку.

Додає, що підзрованого вона впізнала одразу. Та тепер, коли чоловік майже на волі, усі потерпілі, які давали про ти нього свідчення, бояться за свою безпеку.

Усіх потерпілих офіційно 6, але Ольга та Анна вважають, що справжнє число жертв набагато більше. У поліції кажуть, що доказів, які зібрали про ти цього чоловіка достатньо, аби довести його вину.

У Рівненській місцевій прокуратурі вважають, що доказів зібрано достатньо, аби покарати кривдника. А поки підозрюванний перебуває під цілодобовим домашнім арештом, за ним, пильно стежить поліція.

Але назвати підзрюваного, ґвалтівником, можна буде тоді, коли суд винесе вирок. До того часу діє презумпція невинуватості. Якщо вину, все ж таки доведуть, йому загрожує до 10 років за ґратами. 

Читайте також: Унаслідок двох ДТП на Рівненщині травмувалися троє осіб