На дорогах міста та області снігопад не припиняється уже майже добу. Дехто змушений був провести в заторах не одну годину. Транспортний колапс спостерігався на усіх без винятку центральних вулицях Рівного. Тож чи вдалось місту подолати негоду дивіться далі у сюжеті.

На дорогах Рівного та області вирує негода. Снігопад не припиняється, через це у місті трапився серйозний транспортний колапс. Причому не на якійсь конкретно взятій ділянці дороги, а майже усюди. Соцмережі заполонили відео з подекуди кілометровими заторами. У сніговій пастці опинились як легковики так і громадський транспорт.

На цій проблемній ділянці дороги, водіям маршрутних таксі допомагали звичайні водії, які виходили з автівок та допомагали штовхати транспорт, аби рівняни могли потрапити на роботу або ж додому. До слова, на зупинках громадського транспорту через колапс утворились великі скупчення людей, які змушені були більш ніж пів години чекати на свій тролейбус або маршрутку.

На роботу комунальників особливо нарікають водії. Кажуть, якщо на центральних вулицях снігоочисну техніку ще можна помітити, то на окраїнах міста ситуація просто жахлива.

Водії міжміського та районного транспортного сполучення кажуть, що дістатись інших населених пунктів в межах Рівненського району не є проблемою. За їхніми словами, стан доріг там куди кращий ніж у місті.

В Службі автомобільних доріг області кажуть - ситуація контрольована. Проте складна, адже опади не припиняються і в найближчому будуть лише посилюватись. Саме тому були введені вимушені обмеження.

Міська влада закликає утриматись від поїздок власним транспортом без крайньої на це потреби та надавати перевагу на дорозі громадському транспорту. Адже снігоочисна техніка сьогодні опинилась у такому ж полоні заторів як і десятки інших водіїв. Натомість синоптики прогнозують тільки погіршення погодніх умов.

Читайте також: На Рівненщині вирує негода: задіяна уся дорожня техніка