Учора, 6 лютого, о 18:27 на спецлінію "101" повідомили про пожежу у п'ятиповерхівці, що знаходиться в Здолбунові по вулиці Шкільній.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що загорання трапилося у квартирі на четвертому поверсі.

Через сильне задимлення на 3-му, 4-му та 5-му поверхах бійці ДСНС провели евакуацію мешканців, що були на момент пожежі у своїх квартирах. Загалом евакуювали 14 осіб.

На момент пожежі у помешканні нікого не було, тому вогнеборці за допомогою спецінструмента відкрили двері та увійшли в середину.  В одній із кімнат квартири горів диван. О 18:50 пожежу було локалізовано, а о 19:03 ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.

Унаслідок пожежі в кімнаті вогнем знищено диван, ноутбук, речі домашнього вжитку, закопчено стіни. Завдяки вчасному повідомленню громадян на лінію "101" про пожежу та оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати від знищення вогнем квартиру, а також не допустили поширення вогню на поряд розташовані помешкання громадян.

Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електроподовжувача, що лежав на дивані. Наразі причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

Читайте також: За 2020 рік на Рівненщині зареєстровано майже 5 тисяч заяв про домашнє насильство