Нагадаємо, 17 січня рівнянин зарізав знайомого, через 20 гривень. Вбивство сталось біля супермаркету на проспекті Генерала Безручка. Зловмисника затримали. Він перебуває у СІЗО. Однак просить змінити запобіжний на домашній арешт. Чи схвалив таке рішення суд, знає Яна Євтушок.

Ним виявився Олександр Лемантович. Підозрюваного у вбивстві затримали та взяли під варту. Однак, його адвокат подала апеляційну скаргу до суду. Просить змінити даний запобіжний захід на домашній арешт.

Сам же Лемантович нічого не коментував. Мовчки сидів на лаві підсудних.На переконання прокурора, є ризики, що обвинувачений буде переховуватись від суду. Більше того, впливатиме на свідків.

Опісля судових дебатів, колегія відправилась до нарадчої кімнати. У висновку суд ухвалив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваного Лемантовича залишити незмінним. Тож апеляційну скаргу адвоката Луцик не задовільнили.

Дана ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає. Поки, підозрюваний у вбивстві перебуватиме під вартою до 17 березня, за рішенням Рівненського міського суду. 

Читайте також: Вараські поліцейські встановлюють обставини стрілянини у лісовому масиві