Фото ілюстративне
Рівненщина, за інформацією Міністерства юстиції України, лідирує серед областей, за кількістю проведених обрядів ювілейних одружень у 2020 році. Загалом було проведено 38 таких церемоній.

"Ювілейне весілля – це послуга, яка дозволяє одруженим парам провести повторну шлюбну церемонію, закріпити весільні обітниці та через роки знову відчути себе щасливими нареченими. Замовити послугу можна, незважаючи на те, скільки подружжя прожило в шлюбі. Часто церемонію замовляють, як подарунок на річницю одруження. Це можуть родичі чи знайомі, або ж один із подружжя", – зауважує начальниця відділу ДРАЦС Рівненської області Катерина Новікова.

За інформацією відділу ДРАЦС у Рівненській області, найчастіше обряди ювілейного одруження торік проводили у Млинові, Рівному, Вараші та Сарнах. Серед популярних церемоній стала церемонія дерев’яного (5 років), кришталевого (15 років) та срібного (25 років) весілля.

До слова, скористатися послугою "Ювілейне весілля" можна у будь-якому відділі державної реєстрації актів цивільного стану громадян області.

Читайте також: У Рівному вперше провели надскладну кардіохірургічну операцію