У Рівному пограбували дитину. Ввечері біля під'їзду багатоповерхівки у самому центрі міста жінка напала на хлопчика. Йому 8 років. Невідома - закрила рот дитині, відтягнула його за будинок та обікрала. Не зупинили жінку і камери відеоспостереження на будинку, які зафіксували подію.

Це відео з камери спостереження, що розташована на багатоповерхівці за адресою Міцкевича 1. На ньому видно, як доросла людина не дала дитині зайти у під'їзд, відтягнула школяра за кут житлового будинку, повалила на землю. Усе з метою пограбування. Подія трапилася о пів на восьму вечора, дитина поверталася з магазину, що розташований у 50 метрах від дому. Про інцидент хлопчик одразу повідомив батьків, - розповідає голова ОСББ будинку Віктор Лукавський.

У школяра зловмисниця забрала 70 гривень. Натомість не на жарт перелякала самого хлопчика та його батьків.

Сусіди розповідають, жінка ймовірно слідкувала за дитиною, побачила решту, котру дитина забрала після покупок. Не на камеру місцеві говорять, нещодавно біля магазину з'явилася молода жінка, що жебракує. Підозрюють, що це могла бути і її рук справа. Місцеві тепер налякані, бояться відпускати дітей одних.

Інцидент вже розслідує поліція.

Місцеві сподіваються, відео з камер спостереження, що розташовані на будинку допоможуть слідству віднайти грабіжницю. Адже за три роки, відколи вони тут знаходяться, подібні записи вже допомогли розкрити декілька злочинів.

Читайте також: У Рівному біля зупинки двірник знайшов мертве тіло жінки