З вірою у дива. 13-річна Марійка Колеснік з села Плоска хоче видати у світ свою книгу "Друге диво". Дівчинка понад рік бореться з важким онкозахворюванням. Марія сподівається, що її книга допоможе іншим дітям боротися зі своїми хворобами, а здоровим – ніколи не хворіти. У жовтні минулого року юна письменниця видала свою першу книгу казок "Диво". Про що пише у другій збірці - дивіться у сюжеті Павла Невесенка.

Цей уровок про поні Марія Колеснік читає з сигнального примірника своєї другої книги. Дівчинка дуже хоче, аби її історії прочитало якомога більше людей. Розповідає чим ця книга відрізняється від першої збірки казок.

Допомагала писати 12 історій для книги Марійці рівненська письменниця Олена Медведєва. Створювали "Друге диво" під час карантину в телефонному режимі. Вийшло усе в жанрі нон-фікшен - правдиві історії. Олена Медведєва сподівається, з допомогою небайдужих людей випустять дві тисячі примірників.

Підтримують творчі починання Марійки і її батьки. Петро Колеснік розповідає - його донька пережила дві операції на головному мозку й три блоки хіміотерапій. Тому наразі вони щотримісяця проходять обстеження.

Окрім творчості та бажання допомагати іншим Марійка Колеснік мріє подорожувати. А ще дуже хоче завести собаку німецької породи.

Якщо ви бажаєте допомогти Марійці випустити у світ книгу та пройти дороговартісне лікування реквізити ви бачите на екрані.

Картка Приватбанку Людмили Сергіївни Колеснік (мами Марійки) 5168 7573 8399 5091

Читайте також: Мрія - самостійно ходити: маленька Надійка потребує допомоги