28 січня о 05:12 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Здолбунівський р-н, с. Глинськ, вул. Три корчми. На місце події було направлено чергові відділення рятувальників 18-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного управління ДСНС.

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла у господарській будівлі (гаражі), розміром 6х20 м. Все свідчило про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. Існувала загроза поширення полум’я на поруч розташований житловий будинок. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. О 06:20 пожежу було локалізовано, а о 08:15 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття та перекриття будівлі, автомобілі ВАЗ НИВА та ВОЛЬВО 360, речі домашнього вжитку. Врятовано житловий будинок. Жертв та постраждалих немає. Причини пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються. До ліквідації було залучено дві автоцистерни та вісім рятувальників.

Читайте також: У Дубровиці згорів дах господарчої будівлі