Необмежені у часі. Учасники бойових дій, інваліди війни, а також члени їх сімей та діти-сироти можуть безкоштовно їздити у тролейбусах упродовж дня. Інші ж категорії пільговиків скористатися своїми пільгами можуть, як і раніше з 10 до 16 години. Таке рішення ухвалила комісія ТЕБ та НС.

Опів на десяту ранку, учасник бойових дій Віктор Кошкін сміливо заходить у тролейбус. Адже для учасників бойових дій, інвалідів війни та дітей-сиріт пільговий проїзд у тролейбусах діє уже упродовж дня.

Таке рішення комісія ТЕБ та НС прийняла напередодні. Але в судовому порядку відстоював незаконність скасування заборони на пільги і учасник бойових дій Віктор Кошкін. Втім, рішенням комісії чоловік лишився не задоволений.

Окрім того Віктор Кошкін вимагав скасування погодинного пільгового проїзду і в маршрутках. Однак там все залишилося без змін. Тим часом на черги у тролейбуси, зазначають кондуктори, рішення комісії ніяк не вплинуло.

А от охочі скористатися громадським транспортом іншої ж думки. Кажуть, інколи доводиться стояти у черзі і більше тридцяти хвилин. Більше того щоб вирішити свої справи, відведеного часу з 10 до 16 години їм не вистачає.

На що у міській раді відповідають, обрали ту категорію населення, якій ці пільги більш потрібні.

Тому відновлення пільгового проїзду для решти пільгових категорій відкладається до покращення ситуації із захворюваністю на коронавірус. Як і його відновлення у маршрутках.

Читайте також: У Рівному планують знести 80 незаконно встановлених гаражів та 13 мафів