Аварії, затори та снігові полони. Все це - наслідки великої кількості снігу, який випав упродовж цієї доби на території нашої області. У місті Рівному та поза його межами ускладнений рух транспорту. Водії та пасажири громадського транспорту скаржаться, що не можуть вчасно добратися на роботу, оскільки дорогу не встигає розчищати спецтехніка. Унаслідок ускладнених погодних умов у деяких районах Рівного утворилися затори з декількох сотень вантажних автомобілів, а також не обійшлося без ДТП. Більше дивіться у сюжеті, який підготував Юрій Чорнобривець.

Десятки ДТП та затори на дорогах з декількома сотнями вантажих автомобілів. Все - це наслідки завірюхи та переметів, що утворилися на автошляхах Рівненщини. Водії кажуть, техніка не прибирає дороги від снігу і тому змушені їхати з малою швидкістю та годинами стояти у корках.

Особливо важко для водіїв маршруток, які не вкладаються в графік.

З приводу цієї ситуації керівники Облдержадміністрації, Служби автомобільних доріг, ДСНС та патрульної поліції провели виїзну нараду щодо погодних умов та ситуації на дорогах. Переконують - техніка на дорогах працює.

Патрульна поліція та надзвичайники кажуть: допомагали водіям як могли.

Відомо, що на наступні три дні очікується ще більше погіршення погодних умов. Тому, усі служби, наголошують - по мірі можливості залишатися в дома і не виїжджати на дороги без зайвої потреби. А якщо ви вже виїхали та потрапили у затор, телефонуйте за номерами 101 або 102.

Читайте також: Негода завирувала: на Рівненщині водії потрапляли у снігові замети