Сьогодні, 20 січня, Рівненський міський суд задовольнив клопотання слідчого Рівненського районного управління поліції та обрав 23-річному підозрюваному в умисному вбивстві запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, тіло 30-річного рівнянина із ознаками насильницької виявили 17 січня на проспекті Генерала Безручка в обласному центрі.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок ножової колото-різаної рани грудної клітки із ушкодженням артерії і масивної крововтрати.

У результаті проведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів оперативники встановили особу, причетну до умисного вбивства. Ним виявився знайомий загиблого - 23-річний рівнянин, раніше судимий за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

Читайте також: Хотів погрітись: в одному з підвалів Рівного ледь не загинув безхатченко

Слідчі Рівненського районного управління поліції зібрали достатньо доказів для повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Відповідно до ухвали суду він перебувати під вартою найближчі два місяці.

Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає позбавлення волі строком від семи до 15 років.

Читайте також: Вибуху вдалося уникнути: пожежу в автоцистерні на трасі неподалік Рівного ліквідували