Джерело: ГУ ДСНС у Рівненській області
13 січня о 20:39 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві в смт Зарічне, вул. Надстирянська. На місце виклику було направлено чергове відділення бійців 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Зарічне.

По прибуттю до місця виклику встановлено, що вогнем охоплено дах житлового будинку (дерев’яний з цегляною прибудовою, критий шифером по дерев’яній обрешітці, розмірами 8х12м.кв.). Та є реальна загроза перекидання пожежі на поруч розташований сусідній житловий будинок. Все свідчило про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів.

На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. О 21:25 пожежу було локалізовано, а о 00:15 повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.

Вогнем знищено покриття, перекриття на площі 20 м.кв. та пошкоджено стіни житлового будинку, речі домашнього вжитку, перекриття на площі 40 м.кв. Завдяки оперативним та професійним діям рятувальникам вдалося врятувати три житлових приміщення, речі домашнього вжитку та сусідній житловий будинок.

До ліквідації було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та вісім рятувальників. Наразі причину виникнення пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.

Читайте також: Поблизу Олександрії горить автоцистерна з паливо-мастильними матеріалами