Після кількох невдалих спроб депутати все ж проголосували за звернення щодо зниження тарифів

 Депутати Рівненської облради таки проголосували за звернення до керівництва країни щодо зниження тарифів на комунальні послуги. 

Нагадаємо, на позачергову сесію облради було винесено питання "Про звернення Рівненської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо необхідності скасування рішення про необґрунтоване підвищення тарифів та збільшення видатків на субсидії". Однак, для його ухвалення не вистачило одного голосу - проголосувало 32 депутати.

Після кількох перерв депутати повернулись до порядку денного та винесли на голосування звернення до президента України, Кабміну та Верховної Ради щодо унормування зниження цін на електроенергію та інших комунальних тарифів для населення. Однак, і цього разу проголосував лише 21 депутат.

Між тим уже наприкінці сесії голова Рівненської облради Сергій Кондрачук ще раз зачитав звернення до президента України, Кабміну та Верховної Ради щодо скасування рішення про необґрунтоване підвищення тарифів. Після перерви за це звернення проголосували одноголосно. 

Читайте також: Рівненська облрада вимагає повернути пільги для мешканців 30-кілометрової зони від АЕС