У Рівному кондуктор вигнала дівчинку з тролейбуса у 20-ти градусний мороз. Дитина йшла кілька зупинок пішки. А все через надірвані гроші. Дівчинка хотіла розрахуватись трішки надірваними двома гривнями. Батьки дівчинки такою ситуацією обурені. Знайшли кондуктора, яка вигнала їхню дитину з тролейбуса у мороз. Втім порозумітись не вдалось. Зі слів мами, кондуктор кидалась до неї з кулаками. Що було далі, знає Юрій Чорнобривець.

То дідусь то дівчинка. Менш ніж за тиждень, з Рівненських тролейбусів вже вдруге виганяють пасажирів. Цього разу за те, що у 13-річної дівчинки була надірвана банкнота номіналом у дві гривні. Кондуктор, запропонувала неповнолітній пасажирці оплатити проїзд через через мобільний додаток Приват 24. Однак, у дитини розрядився акумулятор смартфону, тому оплатити проїзд вона фізинчо не мала змоги.

Дівчинці, довелося пішки та в мороз йти від зупинки Б. Хмельницького до Автотранспортного технікуму. Не менш дивно і те, що у тролейбусі були й інші люди, але ніхто не заступився за школярку та не запропонував оплатити проїзд, розповідає мама неповнолітньої. Тож батьки одразу вирушили на кінцеву тролейбусну зупинку, щоб з'ясувати чому так обійшлися з їхньою дитиною?

Мама дівчинки розповіла, що хотіла просто сфотографувати бейджик кондуктора, як тут, вона одразу накинулася на неї з кулакам. Тому, вони звернулися до поліції.

Додає, що на місці події сім'я відмовилася писати заяву, а після консультації з працівниками поліції, батько дитини погодився самостійно звернутися до керівництва тролейбусного управління, щоб подати скаргу на дану працівницю. В комунальному підприємстві "РІВНЕЕЛЕКТРОАВТОТРАНС" кажуть, що знаю про дану ситуацію і вже прийняли всі необхідні міри.

До слова, він також сказав, що до даної кондукторки ніколи, не було ніяких зауважень. Батьки дівчинки впевнені, що дана працівниця з роботи вже звільнена. Але в управлінні повідомили, що кондуктора без роботи не залишать. Покарають доганою чи відсутністю премії. 

Читайте також: У Рівному під час руху маршрутки у дівчини стався епілептичний напад