Не лише в Києві, а й у Рівному з'явились білборди від патрульної поліції. До водіїв звертаються по імені і просять не порушувати правила дорожнього руху. Яка реакція кермувальників і чому створили білборди саме з такими іменами, розповість Дмитро Тригубець.

Спочатку у столиці, а тепер і в регіонах з'явились білборди авторства департаменту патрульної поліції України. Всі вони оформлені в однорідному стилі. На білому фоні синім кольором зображене коротко сформульоване попередження у простій та локанічній формі, для того аби його прочитання не займало багато часу. Мають білборди і логотип патрульної поліції. Нагадування правил сформульоване у формі адресного звертання, це для того, аби привернути ще більше уваги. У поліції ж кажуть, спеціально імена не відбирали, вибрали найпопулярніші.

Дехто, навіть перераховував правила, які хотів би побачити на бордах, крім тих, що вже є.

Декого з водіїв більше цікавить, за який рахунок розміщенна дана реклама, та хто за це відповідає.

І справді, зовнішня реклама на ось такому білборді, який розташований в самому центрі міста, та ще й з власною підсвіткою, обійдеться приблизно в 5 тисяч гривень на місяць, згідно з останніми цінами рекламодавців. Проте, попри усі нюанси знайшлись і прихильники такої ініціативи. Сергій впевнений адресоване звертання, у простій формі є ефективним способом для нагадування про правила дорожнього руху.

В соц.мережах ще активніше обговорють білборди від поліцейських. Хтось вказує на неточність у формулюванні, та не відповідність нагадувань правилам дорожнього руху, а хтось просто ображається, на те що його ім'я згадали патрульні. Варто зазначити, що до створення рекомендацій та нагадувань правил були задіяні лише співробітники департаменту патрульної поліції України. 

Читайте також: Водіїв Рівненщини закликають бути обережними: прогнозують ожеледицю