Перекрили вулицю, бо не мають доступу до приміщень підвалу. У Рівному мешканці будинку на Відінській вийшли на пікет. Мають проблеми з водою. Але полагодити несправність не можуть через недоступ у підвал. Його та електрощитову викупив місцевий підприємець і безоплатно пускати туди людей не хоче. Жителі багатоповерхівки не розуміють, чому мають платити і так за свою власність. У ситуації розбиралась Ольга Мосійчук.

Неділя, 14:00, дорога що на вулиці Відінська перекрита. В такий спосіб мешканці будинку Відінська 39-б намагаються привернути увагу до своєї проблеми. Адже вже певний час не можуть дістатись у підвал свого будинку, де знаходиться водомірний вузол та електрощитова. Адже власник приміщень мешканців будинку туди не пускає.

Мешканці будинку жаліються і на низький тиск води в кранах. Проблеми почалися, кажуть, ще 11 січня.

Оскільки Володимир Процюк є уже власником тих приміщень, то хоче отримувати з них прибуток. Адже, зазначає придбав їх цілком законно через підприємство СЕТАМ на прилюдних торгах.

Порозумітися мешканцям будинку із власником приміщень так і не вдалося. Зустріч завершилася сваркою.

Мешканці багатоповерхівки на Відінській рухались по зебрі вулицею упродовж двох годин. Транспорт пропускали через кожних 15 хвилин. Кажуть, змушені вдаватись до таких дій, поки їхня проблеми не вирішиться. У міській раді про проблему мешканців Відінської знають.

Дістатися до поломки та відремонтувати її, фахівці змогли. Втім, доступу до технічних приміщень мешканці будинку не мають й досі. Єдиний вихід - добитися його від власника приміщень - через суд. 

Читайте також: Конфлікт на Відінській у Рівному щодо плати за вхід у техприміщення врегульований, - Третяк