Вибухівка була прив'язана до ручки водійських дверцят, припаркованого у дворах Лексуса. Через гранату, мешканців прилеглих будинків евакуювали. З подробицями Катерина Савченко.

Це кадри очевидців. На подвірї між багатоповерхівкою на вулиці Курчатова 1Б та гуртожитком на вулиці Відінській 37 працюють правоохоронці та вибухотехніки. Тут на ручці припаркованого авмобіля "Лексус" виявили гранату. Зранку про інцидент свідчать лише залишки сигнальної стрічки. Місцеві підтверджують, вчора тут було гаряче.

Рівнянці Марині разом з родиною, котрі мешкають у будинку, де і стояв автомобіль, довелося щонайменше 2 години чекати на вулиці.

Власника машини вона не знає, однак його автомобіль бачить частенько.

На ручці автомобіля виявили ручну гранату РГД-5. На щастя, вибухівка мала низькі шанси здетонувати, - говорять правоохоронці. А "Лексус" і справді належить родичці правоохоронця.

В місцевих ЗМІ лунало прізвище Вільгельма Акопяна, заступника начальника слідчого відділу Рівненського районного управління поліції. Однак, таку інформацію правоохоронці ані спростовують, ані підтверджують. Називають таємницею слідства. Щодо версій, їх розглядається декілька. Основна - погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна працівника поліції у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків.

Не виключають правоохоронці і версії бізнесових розбірок, адже батьки правоохоронця займаються торгівлею. Наразі проводяться додаткові аналізи ДНК та експертизи. 

Читайте також: За фактом виявлення гранати на авто поліцейського рівненські слідчі відкрили два кримінальні провадження