323 тисячі гривень. Саме таку суму хоче стягнути Рівненська обласна державна адміністрація з колишнього її очільника Олексія Муляренка. Останній у 2017 році звільнив свого тоді першого заступника Юрія Приварського з посади. Втім той у судовому порядку у вересні 2019 року поновився. Більше того, суд постановив виплатити йому компенсацію заробітної плати за період вимушеного прогулу. А це 323 тисячі гривень. Нині ж ці кошти Рівненська ОДА хоче стягнути з її екс-керівника Олексія Муляренка.

Не належний адвокат позивача. Саме це, на судовому засіданні 15 січня, відстоювали адвокати Олексія Муляренка. Адже, за їх словами, документи, на підставі яких діє Олександр Ганов оформлені неналежним чином.

Натомість сам Олександр Ганов, заперечує слова відповідачів. Зазначає, подав усі необхідні документи, згідно яких має право представляти інтереси обласної адміністрації в суді.

Заслухавши дві сторони, суддя прийняла рішення, що змінювати представника обласної державної адміністрації в суді не потрібно.

Сам Олексій Муляренко прокоментував позов від обласної державної адміністрації лише у соціальній мережі фейсбук.

З кого стягнуть суму у 323 тисячі гривень - поки невідомо. До вироку Феміди ще далеко. Наступні два засідання по цій справі відбудуться на наступному тижні у Рівненському міському суді.

Читайте також: П'яний водій, який скоїв смертельну ДТП у Рівному - досі не отримав вирок