Джерело: ГУ ДСНС у Рівненській області
16 січня о 12:48 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу за адресою: смт Квасилів Рівненського району. На місце події було направлено чергові відділення рятувальників міст Рівне та Здолбунів, а також оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла на даху двоповерхового житлового будинку. Рятувальники негайно подали на ліквідацію вогнегасні речовини. Ускладнювало гасіння пожежі сильне задимлення, тому рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання та зору.

Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття на площі 10 м.кв. та пошкоджено стіни та стеля в одній із кімнат на 2 поверсі. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюють фахівці. До ліквідації було залучено 4 одиниці техніки ДСНС та 14 рятувальників.

Слід зазначити що в смт Квасилів відсутні місцеві пожежні команди котрі могли б прибути на місце виклику значно раніше, що у свою чергу зменшило б завдані матеріальні збитки. Для ліквідації даної пожежі були залучені пожежно-рятувальні відділення Рівного та Здолбунова, яким до місця виникнення слідувати близько 10 км.

Читайте також: Клеванські вогнеборці ліквідували пожежу у господарчій будівлі