Сам підозрюваний був небагатослівний. Відповідав лише на окремі питання судді

 У Рівненському міському суді обрали запобіжний захід 27-річному Миколі Алексюку, якого підозрюють у вбивстві 21-річної Юлії Сокаль. 

Нагадаємо, тіло дівчини із ножовим пораненням спини знайшли загорнутим у тканину в одному з підвалів Здолбунова. Як з'ясували слідчі, у період між п'ятим та шостим січня у помешканні підозрюваного між парою стався черговий конфлікт, під час якого чоловік завдав ножового поранення дівчині. 

Пошуки підозрюваного у вбивстві рівнянки тривали понад два тижні. Затримали чоловіка лише вчора, 14 січня в одному з під'їздів багатоповерхівки у Здолбунові. 

Як розповіли у поліції, підозрюваний постійно змінював своє місце проживання, ховався в очеретах та підвалах та не виходив ні з ким на зв'язок. Контував він лише з одним своїм другом.

Причиною вбивства називають наркотичну залежність підозрюваного. До слова, у 2018 році він був засуджений до умовного терміну за незаконне зберігання наркотиків, наразі судимість погашена. 

На початку судового засідання державний адвокат підозрюваного Максим Максимович просив суд зробити засідання закритим, бо, мовляв, будуть оголошені питання особистого життя, проте суд відмовив йому у цьому, адже справа не розглядалась по суті. 

Сам підзрюваний був небагатослівним. Відповідав лише на окремі запитання судді.

Слідча Марина Никифорук просила суд застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб, адже підозрюваний раніше переховувався від слідства, прокурор Андрій Войтюк підтримав це клопотання. Суддя Сидорук задовольнив це клопотання та ухвалив взяти підозрюваного під варту. У СІЗО Микола Алексюк пробуде до 4 березня. 

Читайте також: У ДТП на Рівненщині розбились двоє синів священика із Львівщини