Відкрив стрільбу з автомата по відвідувачах. У Дубно сталася стрілянина біля нічного клубу. Внаслідок якої загинув 23-річний чоловік. Інцидент трапився вночі, 8-го січня, біля місцевого кафе-бару. Що стало причиною розстрілу дивіться далі.

Вбивство у Дубні сколихнуло все місто. Приблизно о 2-ій годині ночі біля кафе-бару «Дуплет» відпочивало декілька компаній. Згодом 34-річний дубенчанин почав агресивно поводитися, що спричинило конфлікт між відвідувачами. Сутичка переросла у бійку, в якій агресор отримав стусана. Тоді він поїхав в невідомому напрямку та за декілька хвилин повернувся зі зброєю.

В момент стрілянин біля закладу знаходилося приблизно 25 людей. Проте цілився зловмисник в 23-річного фельдшера. У поліції кажуть, що на цьому чоловік не зупинився та продовжував стріляти у натовп.

Руслан Самолюк 5 років працював фельдшером швидкої медичної допомоги. Втім, тієї ночі, Руслан так і не дочекався лікарів. Отримавши 4 кулі в тіло, хлопець помер.

Колеги медика досі не можуть повірити у те, що сталося. Вони запам'ятали його, як хорошу людину та чудового фахівця своєї справи.

Після скоєного злочину підозрюваний дубенчанин втік. Поліція оприлюднила фото ймовірного вбивці, який неодноразово вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Відомо, що у райцентр він приїхав до рідних, бо останні 5 років мешкає в Києві.

Читайте також: На Рівненщині маршрутка насмерть збила пішохода