Наразі суддя почувається задовільно

 Відома суддя Дубенського міськрайнного суду Олександра Жуковська підхопила COVID-19 на 8-му місяці вагітності. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук. 

Лікується суддя у Дубенському пологовому будинку, єдиному закладі в області, який приймає вагітних, хворих на коронавірус. 

- Це було схоже на якийсь психоделічний фільм. Постійно в чотирьох стінах. Люди безликі у захисних костюмах. Почуваєшся препаршиво, отримуєш по 12-14 препаратів вдень і вночі: від вітамінок/травок до антибіотиків/кортикостероїдів. Від спазмуючого кашлю і пневмонії палають легені. Але найгіршим виявився багатоденний біль в кістках, одночасно у всіх, що здавалось ніби почались пологи. Тому і спалось лише по 2-4 години на добу.
Зате спокійно, бо під контролем медиків: гінекологів і терапевта, акушерочки поряд, перевірка серцебиття дитинки по 3-5 разів на добу. І це допомагало підтримувати гарний настрій
, - написала суддя.

Також суддя залишилась задоволеною умовами в закладі. Враження від Дубенського пологового будинку якнайкращі. Палата чистенька, акуратна, із киснем, санвузлом і гарячою водою.
І годували добре. Звичайно, лікарняна їжа не солена, не приправлена, але досить різноманітна. Мені вистачало і я розважалась тим, що фотографувала раціон) 
Працівники привітні та відповідальні. Та навіть не знаю як вони виглядають, адже бачила лише очі за захисними щитками...

Читайте також: У період локдауну через Рівненщину курсуватимуть 11 поїздів