Локдаун буде чи ні? Відповіді на це питання не мають і у міській ради. Комісію ТЕБ та НС перенесли на 7 січня. Чекають настанов від уряду, адже, ймовірно, локдаун можуть перенести, через зменшення кількості хворих на ковід.

Нагадаємо, ще 9 грудня уряд говорив про запровадження так званих вимушених канікул заради безпеки. З 8 до 24 січня планували заборонити роботу кінотеатрів, басейнів, фітнес -клубів, тренажерних залів,непродовольчих магазинів та ринків. Закладам громадського харчування обіцяли дозволити працювати лише на виніс та доставку. Під забороною будь-які масові зібрання. Однак, донині остаточного рішення уряду немає.

Міський голова говорить, вони стали заручниками Каьбміну. Завтра у разі засідання готові екстрено провести міську комісію ТЕБ та НС. Однією з причин ймовірної затримки у прийнятті рішення називають зменшення кілкості хворих на ковід. Та розслаблятися зарано.

Попереду чотири вихідні дні. У Рівному до забезпечення нормальної життєдіяльності міста готові всі управління та естрені служби. Принаймні так звітують. До прикладу ,громадський транспорт працюватиме у звичному режимі. На рейс вийде 65 тролейбусів.

Незважаючи на рішення уряду дитячі садочки у місті працюватимуть у звичному режимі. Навчання ж у школах залежатиме від рішення про запровадження або ж відміну локдауну. 

Читайте також: У період локдауну через Рівненщину курсуватимуть 11 поїздів