Джерело: Українська Православна Церква
У Рівному акція “Свята без тата” діє шостий рік поспіль і, цьогоріч, понад 350 діток нашої області отримають подаруночки на Різдво.

Вже вдруге благодійна акція "Свята без тата" проходить у Свято-Покровському кафедральному соборі та збирає "небайдужих рівнян", які залюбки долучаються до Міжнародного благодійного проєкту. Долучився до цьогорічної акції, на запрошення волонтерів, і міський голова Рівного Олександр Третяк.

Слід зазначити, що з благословення архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона у Свято-Покровському соборі почав діяти Благодійний центр «ЖМЕНЬКА МИЛОСЕРДЯ», на базі якого і будуть проходити різноманітні благодійні заходи, мета яких – допомога нашим воїнам, дітям-сиротам, хворим, покинутим, тощо.

До слова, мета благодійної акції – вшанування пам’яті і подяка воїнам, які загинули або були поранені, чи продовжують захищати цілісність нашої Батьківщини. Тому, дуже важливо і необхідно принести радість діткам наших захисників, які святкують свята без татусів, адже подарунки на Різдво – це символ пам’яті про їхніх батьків, підтримка небайдужих людей, а також радісні емоції на обличчі діточок.

Читайте також: Рівнян запрошують на пробіжку вихідного дня у парку