У Рівному під двері квартири підклали саморобний вибуховий пристрій. У помешканні живе матір Віталія Шабуніна, голови громадської організації «Центр протидії корупції». Він проводив розслідування різноманітних корупційних схем. Через вибухівку під дверима його матері, всіх мешканців будинку евакуювали. Піротехніки встановили, що граната є муляжем. Віталій Шабунін даний випадок вважає своєрідним "привітом".

Напередодні ввечері, жінка перебувала вдома сама. Розповідає, нічого підозрілого не чула та не бачила. Ворогів, додає, немає, і найбільше переживала хіба що за життя сусідів.

Вибуховий пристрій виявили сусіди. /Зателефонували у спецслужби. Ті прибули на місце події і відразу почали евакуйовувати людей з будинку.

Біля дверей квартири виявили 2 предмети, схожі на корпуси від гранати. У процесі перевірки, з'ясували що це муляж.

Наразі у поліції проводяться слідчі дії щодо розшуку осіб причетних до цієї події, яку кваліфікували як погроза вбивством та хуліганство. Син потерпілої Віталій Шабунін голова громадської організації «Центр протидії корупції» - розцінює подію як замах. Чоловік проводив розслідування різноманітних корупційних схем. Влітку у його будинку був здійснений підпал. Осіб, які його здійснили, досі не знайшли. А сьогодні невідомі замінували ще і квартиру батьків його дружини у Києві. Віталій Шабунін, у коментарі для одного з видань заявив, що українська правоохоронна система неспроможна забезпечити безпеку своїх громадян.  

Читайте також: Шабунін повідомив, що вибухівку підкинули не лише матері, але й батькам дружини