Він почне свій відлік з 12 лютого і закінчить через рік. За всіма прогнозами він буде спокійним. Наш Ілля Томашевський познайомився із рогатою худобою Рівненського зоопарку та розповість більше про символ 2021 року.

Спокійний, впевнений у собі та працьовитий. Саме так характеризують Бика, який і буде символом 2021 року. У Рівненському зоопарку є декілька подібних видів бика. Одним із найулюбленіших для відвідувачів є Шотландська худоба.

Те, що наступний рік буде вдалим підтверджують і працівники зоопарку. Адже нещодавно ці миролюбні тварини поповнилися ще однією корівкою Нілою, яка буде третьою дружиною для Грома.

Працівники зоопарку додають, що ці тварини особливо готуються до Нового Року.

Ми намагалися поспілкуватися із символом Нового Року, але він вперто мовчав. Був занятий підготовкою до свят. Почути відповідь на це питання ми спробували і в астрологів. Вони зазначають, що наступний рік буде вдалим для створення сім'ї, особистого життя та заробляти гроші.

Також астрологи радять у новому році обрати свою ціль та рухатися вперед.

Спеціалісти розповідають, що Бик буде прихильним до тих, хто виявлятиме обачність і виваженість у своїх вчинках. Тому люди, які схильні глибоко аналізувати свої дії, матимуть більше шансів стати успішнішими.

Читайте також: Запальні свята або чи варто запускати феєрверки на Новий рік?