Джерело: Рівненська облдержадміністрація
УРівному триває будівництво нового дошкільного закладу. Щодня на вулиці Коновальця працюють бульдозери, крани, будівельна та вантажна техніка.

Як розповів заступник директора департаменту будівництва та архітектури Рівненської ОДА Василь Мельник, старе аварійне приміщення вже повністю демонтовано.

«Тривалий розчищали територію від сміття та розбирали старі конструкції будівлі. А вже старе приміщення, яке мало 4 ступінь аварійності, вже повністю демонтоване. На сьогодні будівельники переносять інженерні мережі, роблять вертикальне планування та розпочали зводити монолітний залізобетонний каркас садочка», - повідомив Василь Мельник.

Нагадаємо, історія початку будівництва дитсадка на Північному тягнеться роками. Лише декілька місяців тому процес зрушив з місця. З ініціативи голови ОДА Віталія Коваля проведено ретельне обстеження об’єкту, під час чого були виявлені нові небезпечні дефекти. Старі аварійні конструкції демонтовані і розпочали зводити якісний та комфортний навчальний заклад для понад 200 дошкільнят. Будівництво дитсадка продовжиться й у наступному році.

Читайте також: Дивовижна аномалія: на подвір`ї рівненської школи розцвіла троянда