Судові засідання щодо обрання запобіжного заходу чотирьом крадіям відбувся вчора, 24 грудня, у Дубенському районному суді.

Нагадаємо, 22 грудня працівники карного розшуку поліції області спільно із колегами із Львівської та Волинської областей затримали чотирьох осіб, підозрюваних у скоєнні крадіжок із помешкань громадян.

У їхньому авто «Volkswagen Polo» на київській реєстрації, яке поліцейські зупинили на стаціонарному пості міста Корець, слідчо-оперативна група виявила та вилучила: відмички та набори інструментів, які використовувалися у злочинній діяльності, грошові кошти в сумі 100 100 гривень, 105 доларів США, 25 євро та 10 найменувань ювелірних виробів.

Усіх чотирьох одразу було поміщено до ізолятора тимчасового тримання в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Дубенського відділу поліції повідомили їм про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Також підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Вчора суд виніс рішення: 52-річному жителю Одеської області - тримання під вартою із правом внесення застави 181600 гривень, 58-ми та 25-річним іноземцям, які наразі проживають у столиці - із правом внесення 454000 грн.

29-річному громадянину іноземної держави, жителю Києва суд обрав запобіжний захід у виді особистого зобов’язання, оскільки всі троє підозрюваних підтвердили, що той лише перебував в автомобілі та не проникав до помешкання.

Наразі відомо, що ніхто із затриманих застави не вніс. Вони перебувають у слідчому ізоляторі.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Соборній у Рівному маршрутка не розминулась з легковим авто