Джерело: Рівненська облдержадміністрація
Проєкт «Можливості без меж» став переможцем Всеукраїнського конкурсу проєктних ініціатив «Волонтерство від усвідомлення до дії» до Міжнародного дня волонтера. Нагадаємо, цей проєкт реалізували громадські активісти ГО «Нація Талантів» за фінансової підтримки Департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської ОДА.

Восени 2020 року Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Благодійним фондом «Об’єднання світових культур», Департаментом молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) провели Всеукраїнський конкурс проєктних ініціатив «Волонтерство: від усвідомлення до дії», до Міжнародного дня волонтера та Дня благодійництва.

Основна мета Конкурсу – всебічна підтримка волонтерського руху України, визнання досягнень українського волонтерства, сприяння реалізації волонтерських ініціатив.

«На Конкурс було подано 217 проєктних ініціативи. Необхідно відзначити, що географія проєктів представляє всі регіони України, представлені, як великі міста, так і маленькі села. Лідерами за номінаціями стали: учнівські, студентські та екологічні ініціативи. Конкурс підтримали: Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Уповноважений Президента України з прав дитини, Уповноважений Президента України з питань волонтерської діяльності, Мінсоцполітики, Мінкультури, Мінмолоді, Міноборони, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, ДП «Центр захисту інформаційного простору України», Асоціація благодійників України та облдержадміністрації. До оцінювання були залучені волонтери АТО/ООС, військові, представники органів державної влади», – відзначив голова Всеукраїнського оргкомітету Сошников Антон Олександрович.

Переможцями Всеукраїнського конкурсу проєктних ініціатив «Волонтерство: від усвідомлення до дії», до Міжнародного дня волонтера та Дня благодійництва стали 13 проєктів з різних куточків України.

Серед переможців проєкт «Можливості без меж» (ГО «Нація Талантів), Рівненська область.

Нагадаємо в рамках реалізації проєкту «Можливості без меж» було організовано низку цікавих і розвиваючих майстер-класів, до роботи залучили творчих педагогів школи розвитку ARTMODELS, зробили професійні фотознімки, а також відзняли серію із 17-ти відеороликів, які популяризують толерантне ставлення до людей з порушеннями зору, слуху, опорно-рухового апарату тощо.

Повідомляє прес-служба ГО «Нація Талантів» за підтримки Українського культурного фонду в рамках програми Інституційної підтримки - Культура в часи кризи

Читайте також: Юна дубенчанка прикрасила обкладинку іноземного глянцю