Як шукати позитив на карантині? Музикант гурту OT VINTA, його дружина - акторка драмтеатру та двоє дітей перехворіли на коронавірус. 14 днів були на самоізоляції вдома. Втім депресувати не стали. Знайшли спосіб як підбадьорити себе та друзів. Почали знімати кумедні відео і заливати їх у мережу. Недугу вже здолали і зрозуміли головне - не панікувати, коли хворієш.

Ось такі кумедні ролики родина Пилипчуків створювала майже кожного дня. У сім'ї всі творчі особистості. Віктор Пилипчук є музикантом гурту OT VINTA. Його дружина Вікторія акторка драмтеатру.

Ковід прийшов у родину несподівано. Чоловік з дружиною захворіли одночасно.


Через кілька днів занедужали діти. Хвороба протікала у всіх відносно легко. Незначна температура, без кашлю, проте відчувалось знесилення.

Родина лікувалась вдома. Зачинились на 14 днів. Аби якось себе розважити, вирішили знімати кумедні відео ролики.

Ідейним натхненником був Віктор. Каже, інколи тема для ролика приходила миттєво, інколи доводилось помізкувати.

Майже щодня створювали новий продукт. Перед генеральною зйомкою - репетирували. Дуже захопились ідеєю тата і діти. Завантажували ролики у мережу. Раділи лайкам та коментарям.

Члени родини вже одужали від коронавірусу. Повернулись до звичного життя. Але знімати кумедні ролики не перестали. А ще після перенесеної хвороби зробили кілька висновків. Радять всім носити засоби захисту. Кажуть, маска - перше, що може захистити від вірусу.

А головне не нервувати, слухати лікаря і керуватись здоровим глуздом.

На карантині Пилипчуки вдосконалили деякі свої вміння, а дечому й навчились.

А головне кажуть, ковід дав їм можливість побути разом, адже часу для цього постійно бракує.

Читайте також: Після канікул на школярів Рівненщини чекає дистанційне навчання