Смертельне фото. У Рівному 15-річна дівчина впала з даху недобудованого університету та загинула. Подія сталася вчора о 18-й годині. На даху відпочивала компанія друзів. За їхніми словами, подруга робила фото, послизнулася та впала. Друзі викликали швидку, втім, коли медики прибули на місце події, дівчина була вже мертва.

Єдина дитина, успішна учениця та вірна подруга. Так характеризують 15-річну Анну у школі де вона навчалася. Вчителі і досі не можуть повірити, що усе те, що трапилося - не сон.

Зі слів її подруги, після падіння дівчина ще дихала але сильно стогнала. Втім медики, які через декілька хвилин приїхали на виклик до недобудованого корпусу РДГУ, констатували смерть дитини.

Правоохоронці, поки розслідують усі обставини інциденту. Попередньо кваліфікують подію як нещасний випадок.

Свідком події не була, втім чула сирени, з якими на виклик їхали правоохоронці. Юлія близько року проживає поряд із недобудовою РДГУ. Каже, молодь 12-15 років, туди тягне магнітом. І будь-які зауваження не допомагають.

Не лише ходять, а й падають з вікон. 26 серпня 2018 року з вікна 3 повеху випав 15-річний юнак. Хлопець відбувся численними травмами, за його словами, там він з друзями вирішив провести дозвілля.

Як видно із соціальної мережі інстаграм дівчини, екстрим і фото на дахах будівль, вона полюбляла. І сюди приходила уже не вперше. Та нажаль того вечора - востаннє. У виші кажуть, про проблему із доступністю недобудови знають, втім вдіяти нічого не можуть.

Попередньо, на добудову корпусу необхідно близько 180 мільйонів гривень. Виш таких коштів не має. Із загиблою дівчиною вчителі, рідні та друзі прощатимуться 15 грудня.

Читайте також: У Рівному 15-річна дівчина впала з даху недобудованого університету та загинула