Тварина мерзне на вулиці. Бо чоловік та дружина не можуть домовитися, де її тримати. Формально пара розпалася, але досі проживають під одним дахом і мають спільне майно. Дружина тримає свиней, а чоловік кобилу. Він стверджує, що його дружина не пускає коня у хлів, оскільки той буде заважати свиням. Тому він його і тримає на вулиці. Чи знайшов коня наш Юрій Чорнобривець далі у сюжеті.

Ой чий то кінь стоїть? На Костопільщині у селі Корчів'я, сімейне подружжя, яке перебуває на стадії розлучення з 1992 року, ніяк не може дійти згоди де їм тримати свійську тварину. Чоловік каже, що жінка не дає поставити кобилу у хлів, оскільки там знаходяться її свині. Жінка пояснює, що свиня розродилася, і поки що для конячки там місьця немає.

Дочка додає, що батько принципово її нікуди не веде. А дружина каже, що влітку кобила Муха, взагалі була сама по собі. Господар хіба виводив її в поле пастися, поки було чим.

Власник кобили, має свою думку стососвно даної ситуації. Каже все влаштовано спеціально, щоб вигнати його з дому.

Такої ж думки притримується і мати пана Романа. Каже, що Муха мерзне по вині невістки.

На момент зйомки, власник кобили повідомив, що зараз Муха знаходиться у теплому та сухому місці. І повів нас у хлів до своїх сусідів.

Сусіди не на камеру кажуть, ворожнеча між подружжям триває вже дуже довгий час. До слова, в день зйомки сюжету подружжя вкотре збиралося до суду з приводу розлучення. Кожен з них вірив, що в останнє.

Читайте також: В Оржеві без даху над головою залишилися батько з двома дітьми