У селищі Клевані батьки просять встановити світлофор на дорозі, біля місцевої школи. Третього грудня під колесами вантажівки тут загинув третьокласник. Хлопчик повертався додому після уроків. На "зебрі" його збив автомобіль. Наразі батьки бояться відпускати дітей до школи. Адже майже всім учням доводиться переходити дорогу, де на великій швидкості їдуть автомобілі і часто не зважають на "зебру". Чи почули батьків чиновники, знає Яна Євтушок.

Нагадаємо, трагедія сталася 3 грудня у селищі Клевань. Неподалік місцевої школи. Восьмирічний хлопчик повертався додому з навчання. Коли школяр переходив дорогу, на нього наїхала вантажівка. Від отриманих травм, хлопчик загинув на місці.

Тепер батьки бояться відпускати дітей до навчального закладу. Небайдужою до безпеки школярів є і бабуся загиблого хлопчика.

Батьки школярів Клеванського ліцею просять у влади встановити світлофор на ділянці дороги Устилуг-Луцьк-Рівне. Переконані це дозволить запобігти трагічним випадкам у майбутньому.

Адміністрація Клеванського ліцею щорічно зверталася до влади та в різні служби. Однак, вже вкотре почутою не була. Вчителі не мали іншого вибору, тож іноді самостійно переводили дітей через дорогу.

У патрульній поліції кажуть, покращити безпеку на дорозі н-22 можливо. Тут є кілька варіантів: встановити світлофор, краще її освітити, влаштувати пішохідні тротуари тощо. Однак,

У селищній раді запевняють, кошти на встановлення світлофора є. Тож із фінансуванням проблем немає.

У Службі автодоріг Рівненщини наразі мізкують, як реалізувати план щодо підвищення рівня безпеки на дорозі біля Клванського ліцею.

Додають, світлофор на даній дорозі готові встановити. Сподіваються на якнайшвидшу співпрацю з органами місцевого самоврядування. Батьки вірять, що їх почують. І подібних жахливих трагедій вдасться уникнути.

Читайте також: На Рівненщині за добу четверо людей отруїлося через несправне пічне опалення