Джерело: sarny.rayon.in.ua
Розпочався перший (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2021". Вже традиційно щороку від Тинненської ЗОШ І-ІІІ ступенів учителі беруть участь та стають призерами даного конкурсу в різних номінаціях.

До слова, 2021 рік оголошений Роком математики в Україні з метою популяризації та заохочення до вивчення цього предмету серед школярів.

У І регіональному етапі конкурсу "Вчитель року" у номінації "математика" серед 11 представників від Сарненського та Рокитнівського районів перше призове місце здобув учитель математики, єдиний учасник від Немовицької ТГ, Іван Ковалець.

Педагоги змагалися у трьох конкурсних випробуваннях першого туру, який проходив дистанційно. Одне із завдань – вміння організовувати освітній процес у дистанційному форматі. Вчитель пройшов тестування, показав майстер-клас та дистанційний урок.

Тинненська ЗОШ І-ІІІ ступенів вже неодноразово довела свою конкурентоспроможність як у фахових вчительських конкурсах, учнівських змаганнях, олімпіадах та у результатах ДПА-ЗНО.

Читайте також: Рівненські рятувальники взяли участь у проведенні гірського пробігу