Потужна спецтехніка цілодобово працює на будівництві Північної об’їзної міста Рівне. Усе для того, аби якнайшвидше закінчити роботи на І-ій технічній категорії автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне.

Так, нова магістраль дозволить звільнити обласний центр від транзитних автомобілів, що прямують по трасі М-06 з Житомира та Києва у напрямку Луцька та КПП Устилуг – по трасі Н-22. Новий автошлях також сприятиме підвищенню безпеки руху, поліпшенню екологічної ситуації в місті та розвитку Рівного як важливого транспортного вузла. Автодорогу зводять у рамках президентської програми «Велике будівництво».

Як розповідають у Службі автодоріг у Рівненській області, наразі ведуться роботи на 2 смугах на лівому проїзді. Будівельники вже влаштували 4,2 км основи та нижнього шару. У планах до кінця року повністю закрити середнім шаром всю ділянку і відкрити рух транспорту.

Нагадаємо, цьогоріч на Рівненщині буде відремонтовано рекордну кількість державних автошляхів – 116,8 км, що найбільше, ніж загалом за останні три роки.

Читайте також: З 1 грудня в Україні зростуть пенсії та соцвиплати